fredag 17 juni 2011

Veckans bedrift.

Veckans bedrift är faktiskt inte att jag på egen hand lyckades skruva ihop den nya skrivbordsstolen. Nej... Däremot det faktum att jag först i mitten av mitt skruvande insåg att det faktiskt fanns en bruksanvisning. En bruksanvisning jag missat totalt från början. Det faktum att jag i mitten av mitt skruvande hittade en bruksanvisning och insåg att jag dittills gjort allting precis så som det var tänkt, det var veckans bedrift.

3 kommentarer:

  1. haha bra jobbat!

    Ja visst är pizzan fin! Jag tror att den är ny, går ju förbi där ganska ofta och nu var första gången jag såg den.

    Aha, synd att hon aldrig dyker upp. Kanske det absolut sista avsnittet.. Näe, Damon får inte bli för mesig det håller jag med dig om!

    Det är mer allmänt jag vill åka någonstans. Moa ville åka till London i slutet av augusti, det kanske skulle kunna vara något. Om jag har råd. Du vill inte följa med till London? Du åkte dit på klassresa dit förrut va? Jag har bara varit där några timmar så skulle vara häftigt att få se lite mer av det.

    Hur ser veckan ut då? Hinner du träffas nåt? vad jag vet nu ska jag inte jobba något. Men på torsdag ska jag åka till Stockholm och gå på teater.

    SvaraRadera
  2. Haha det var typiskt då. Jag kan dem andra dagarna. Fast det är ju bara idag och imorgon kom jag på. Kanske en glass och en promenad imorgon? Brukar vara en fin kombination :D

    SvaraRadera
  3. Yes, sounds like a plan! Då hörs vi imorgon!

    SvaraRadera