torsdag 16 juni 2011

Om någon skulle undra.

Jag tänker inte befatta mig med verkligheten just nu. Ni hittar mig framför någon tv-serie. Tar ni med alvedon för min huvudvärk får ni också titta... Kanske.

2 kommentarer:

  1. Har inte fått nåt sms tyvärr. Så du kanske har fel nummer, fast du har ju skickat till mig för inte så längesen. Odd! Jag skickar ett sms till dig snart och hoppas det är rätt nummer. Hur var semestern?
    Titta på tvserie låter bra förresten, vad tittar du på nu för tin när VD har uppehåll?

    SvaraRadera
  2. Jo jag fick ett svar! Men var inte så smart så tänkte på att svara eftersom du skrev att vi kunde höras senare. Tänkte inte på att du kanske ville ha ett svar så du fick veta att det funkade. Men ifall, nu vet du! It's working!

    Bra att Turkiet var bra! Jag vill med åka utomlands! Ganska längesen nu. Fast visserligen var jag utomlands ganska länge förra gån´gen jag var det..

    Gossip Girl aha. Ja, det ser ganska tråkigt ut. Har aldrig följt det bara sett nån bit då och då. Har tänkt att jag ska ge det nån chans nån gång mest för att Kristen Bell är Gossip Girl, men har inte blivit av ännu. Nä, har inte sett så mycket Entourage heller. Har tänkt se även det nån gång. Det verkar bra. Och han som har huvudrollen är snygg! Alltid ett plus!
    Vet inte när VD börjar, säkert i höst tråkigt nog. Ska bli lite spännande med en halvond Stefan även fast han säker kommer vara lika tråkig som vanligt. Men då är han inte där och stör Elena och Damon i alla fall!

    SvaraRadera